full screen background image

Concert simfonic Rotary la Câmpulung Moldovenesc

Clubul Rotary Câmpulung Moldovenesc Rarău – Bucovina organizează astăzi de la ora 18,30 evenimentul cultural Simfonii în Câmpulung prima ediție, divertisment de toamnă.

 

filarmonica-botosani

 

Medicul psihiatru Alexandru Paziuc, presedinte clubului, a precizat că spectatorii vor petrece o seara memorabilă în compania artistilor de la Filarmonica de Stat Botoșani care vor intrepreta arii celebre.

 

 

În repertoriul pregatit pentru aceasta editie sunt incluse piese aparținând compozitorilor Giuseppe Verdi, Gioachino Rossini, J. Strauss, Georges Bizet, Fr. Suppe și alții.

 

 

Câmpulung Moldovenesc va fi gazda, pentru câteva ore, pentru orchestra condusă de dirijorul Daniel Manasi, concert maestru al Orchestrei de Camera Radio, iar orchestra va reuni 50 de artisti de elită.

 

 

Concertul va avea loc in spatiul amenajat la Bucovina Grand Salon.

 

 

Clubul Rotary este o organizaţie a oamenilor de afaceri şi a reprezentanţilor diferitelor profesii, care asigură servicii umanitare, promovează standarde etice înalte în toate domeniile de activitate şi stimulează relaţiile de bună înţelegere între membrii comunității.

 

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *