full screen background image

Concurs “25 de ore la USV”

Facultatea de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor din cadrul Universității Ștefan cel Mare Suceava organizează, pe 14 și 15 decembrie, a IV-a ediție a concursului studențesc  25 de ore la USV  ( 25h@USV ).

Patru echipe, alcătuite din 3 studenți, vor concura în cadrul unei competiții de natură tehnică, care își propune să testeze și să valideze abilitățile de dezvoltare hardware și software dobândite, creativitatea în lucrul cu noile tehnologii interactive ale momentului, precum și perseverența de a realiza, într-un timp limitat, aplicații tehnice performante.

Pe toată durata celor 25 de ore de desfășurare a concursului, echipele de studenți vor putea fi văzute la lucru în Atriumul corpului E al universității.

Tema concursului va consta în dezvoltarea unei aplicații care va folosi mișcarea și gesturile mâinilor utilizatorilor drept modalitate de a interacționa cu un sistem informatic.

În acest scop, echipele vor avea la dispoziție echipamente cu senzori de ultimă generație, asigurate pentru acest eveniment de organizatori.

Dificultatea acestui concurs este dată și de timpul limitat  ( 25 de ore ) pe care echipele de studenți îl vor avea la dispoziție pentru finalizare proiectelor proprii.

Un juriu alcătuit din reprezentanți ai Assist Software și OSF Global Services va evalua capacitatea studenților de a propune soluții functionale, originalitatea ideii și creativitatea implementarii acesteia, dar și modul în care ei realizează susținerea publică a proiectului.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *