full screen background image

Concurs de creativitate tehnică Fun Mechanics

Săptămâna trecută, la Facultatea de Inginerie Mecanică, Mecatronică şi Management din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava s-a desfășurat cea de a treia ediție a concursului de creativitate tehnică Fun Mechanics, eveniment organizat de un colectiv coordonat de către doamna ş.l.dr.ing. Luminiţa Irimescu, în parteneriat cu sindicatul „Univers” al Universității „Ştefan cel Mare”.

 

 

Pe durata celor 5 ore de concurs, fiecare echipă de studenți a avut de realizat o construcție din elemente tipizate, obţinând o structură cu mecanisme mobile.

 

 

Echipele studențești înscrise în competiție aparţin celor trei specializări ale Facultății : Mecatronică, Tehnologia Construcțiilor de Mașini și Inginerie Economică în Domeniul Mecanic.

 

 

Echipa câştigătoare a fost formată din studenții de la specializarea Mecatronică, Antonesei Iulian,  Apăvaloae Alexandru,  Ghițu Alexandru,  Gradinariu Alexandra, Moisii Petru si Zelionîi Vasile.

 

 

Fun Mechanics are drept scop prezentarea în mod practic a aplicaţiilor în inginerie mecanică, contribuind astfel la dezvoltarea imaginaţiei şi a creativităţii tehnice a tinerilor studenţi.

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *