full screen background image

Concurs V’ day alături de Patiseria JIC și Industrial Pizza Suceava

Dacă iubirea ar fi mâncare, ar fi clar un tort. Dulce, dar nu cu mult zahăr, cremos, dar nu cu multă frișcă. Sigur cu cioco, multă dacă se poate. O plăcere nevinovată și dulce, dar nu mică.

Că doar cine s-ar sătura dintr-o felie?

Și dacă tot e februarie și împarți îmbrățișări la minut, zâmbete non-șalante, inimi pe insta și flirturi drăgălașe, ne-am gândit să-ți fim de folos cu un premiu numai bun de dat partenerului iubitor.

IMPACT FM pune la bătaie 2 torturi delicioase de la Patiseria JIC și 3 cine la Industrial Pizza

Dacă atmosfera e prea plină de iubire ca să-i faci față și nu ești in the mood pentru săruturi romanticoase la lumina lămpii și nopți cu baloane și petale de trandafiri, avem cadoul perfect pentru tine.

Un tort bun și natural de la patiseria JIC saau o cină la Industrial Pizza sunt ce trebuie pentru un V’ day cinstit, așa cum meritați.

Ce trebuie să faci ca să câștigi?

Dacă deja îți aplaudă stomacul și râzi pe sub mustață la gândul zilei colorante-n roșu și iubire, uite ce trebuie să faci ca să câștigi:

  • dă-ne like paginilor de facebook și instagram radio100.4fm

  • lasă un comentariu la postarea de concurs și spune-ne care-i cea mai mare calitate a partenerului tău

  • etichetează un prieten la postare

Concursul se desfășoară până pe 13 februarie, ora 07:00 dimi-dimi.

Primii 3 câștigători vor fi anunțați pe data de 13 februarie, în DIS DE DIMINEAȚĂ cu Petre și Andrei. Norocoșii se vor bucura de o masă pe cinste la Industrial Pizza, alături de partenerul sau partenera.

Pe data de 14 februarie vor fi anunțați câștigătorii celor 2 torturi de la patiseria JIC, tot în matinal.

 Concluzia? Pe 13 și 14 februarie (dar nu numai….) neapărat ascultă DIS DE DIMINEAȚĂ!

Ce trebuie să mai știi despre concurs?

Pentru că ne dorim un concurs corect și frumi-frumi, te rugăm să respecți toți pașii enumerați mai sus. Doar așa te asiguri că ai un tort delicios de V` day sau o masă la un restaurant super bun din Suceava.

E suficient dacă ne spui că-ți place de ea/el chiar și când sforăie după o seară de vinuț la Netflix. Nu e nevoie de comentarii siropoase și dulci, avem torturi pentru asta.

Vrem să fim cât mai practici și rapizi, ca tu să primești cadoul în timp util. Așa că oferim premiile  doar în Suceava, pe 14 februarie.

Concursul se desfășoară atât pe pagina de facebook, cât și pe cea de instagram radio100.4fm.  Comentariile vor fi cumulate și vor fi aleși 5 câștigători.

Îți mulțumim tare și… spor la comentarii!

CITEȘTE ȘI

Giveaway ! Câștigă 2 vouchere de câte 300 de lei oferite de ZIRETO !

 

DĂ-NE FOLLOW PE INSTA ȘI FACEBOOK !
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *