full screen background image

Conducerea CCI Suceava solicită predictibilitate în afaceri la nivel național

Președintele Camerei de Comerț și Industrie Suceava NICOLAE TROAȘE a criticat, la Gala Excelenţei în Afaceri, relațiile cu Guvernul și cu politicienii, precizând că mediul de afaceri este, în ultima perioadă, “mai puțin predictibil”.

 

 

El a spus că modificările intervenite în legislație nu ajută relațiile economice, ba chiar creează condiții pentru limitarea activităților.

 

 

TROAȘE a precizat că opoziția oamenilor de afaceri la unele prevederi a dus la “modificări esențiale”, cum ar fi renunțarea aplicării generalizate a Split TVA.

 

 

 

La Gala Excelenței în Afaceri au fost premiați cei mai eficienți administratori de firme din județul Suceava – trofee de excelență Universitatea Ștefan cel Mare, Egger Romania Rădăuți pentru cea mai mare cifră de afaceri, VASILE ARMENEAN – Betty Ice managerul anului, Holzindustrie Schweighofer angajatorul anului, Bunătățile Tinei – promotorul produselor tradiționale, Marelbo Prod Com – cea mai dinamică extindere de rețea de magazine și Bermas – păstrarea și promovarea unui brand.

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *