full screen background image

Conferință împotriva violenței domestice la USV

Universitatea Ștefan cel Mare Suceava și Colegiul Național al Asistenților Sociali din România organizează vineri la ora 10, în aula din corpul E a Universității, conferința Activismul împotriva violenței domestice între prevenție și intervenție.

 

 

Obiectivul propus este implicarea comunității academice și a societății civile în combaterea violenței domestice și creșterea calității vieții victimelor violenței domestice, fiind totodată o modalitate de promovare și recunoaștere a profesiei de asistent social.

 

 

Evenimentele sunt organizate în contextul desfășurării pe plan mondial a campaniilor de activism împotriva violenței asupra femeii, urmărindu-se eficientizarea prevenției la nivel comunitar și societal.

 

 

Programele de studii de licență Asistență Socială din cadrul Facultății de Istorie și Geografie și Poliție Locală și Drept din cadrul Facultății de Drept și Științe Administrative ale Universității Ștefan cel Mare contribuie la consolidarea rețelei de specialiști a cărei misiune este creșterea calității vieții.

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *