full screen background image

Conferință online Promovarea sănătății mintale în școală la USV

Facultatea de Științe ale Educației din cadrul Universității Ștefan cel Mare Suceava, în cooperare cu Inspectoratul Școlar, va organiza, pe 30 septembrie, conferința online Promovarea sănătății mintale în școală.

Conferința se adresează cadrelor didactice din învățământul preșcolar, primar, gimnazial și liceal, consilierilor școlari, părinților și managerilor implicați în elaborarea politicilor educaționale.

 

Conferința se desfășoară în cadrul proiectului european care își propune să dezvolte politici educaționale prin care educația pentru sănătatea mintală să fie facilitată în școlile din țările Uniunii Europene.

 

Proiectul se derulează sub coordonarea unei echipe de cercetători italieni, fiind conceput pentru a dezvolta, implementa și evalua un curriculum de promovare a sănătății mintale pentru grădinițe, școli primare, gimnaziale și licee, oferind, în același timp, o instruire de înaltă calitate personalului didactic.

 

Participanții la proiect sunt universități și autorități publice din România, Italia, Croația, Grecia, Letonia, Malta și Portugalia.

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *