full screen background image

Consiliului Judeţean Suceava îi va fi decernat Premiul EDEN – Suceava Destinație Europeana de Excelență

Invitat la Festivitatea de premiere a Destinațiilor EDEN, Gheorghe Flutur va primi premiul acordat Consiliului Judeţean Suceava pentru locul I ocupat de Proiectul ,,MUNICIPIUL SUCEAVA. Turism cultural tangibil” depus de Consiliul Judeţean Suceava prin Centrul Național de Informare și Promovare Turistică (CNIPT), la concursul EDEN, ediția 2017. Festivitatea are loc în cadrul Târgului de Turism al României, Ediţia de toamnă.

 

 

Suceava, ca Destinație Europeană de Excelență, va fi promovată în cadrul standului României de la Târgul de Turism al României, din 16-19 noiembrie, precum și la o festivitate de premiere, care va avea loc la Bruxelles în luna martie 2018, iar Consiliul Județean Suceava o va include în calendarul pe 2018 al tuturor acțiunilor de promovare, pe care îl vom aproba în perioada următoare.

 

 

Flutur a spus că obținerea locului I a fost posibilă, în bună măsură, și ca urmare a promovării și realizării de către instituții ale Consiliului Judeţean Suceava, în special Muzeul Bucovinei, a unor importante investiții, cum ar fi cele de la Cetatea de Scaun a Sucevei sau de la Muzeul de Istorie.

 

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza