full screen background image

Continuă campania CUMPERI TU, PRIMESC ȘI EI !

Ne aflăm în plină campanile ”CUMPERI TU, PRIMESC ȘI EI!”, ediția 2016, iar pentru că de astăzi copiii pășesc, unii pentru prima dată, în curtea șolii și în sălile de clăsă, s-a livrat prima tranșă de rechizite către Salvați Copiii România, prin filiala de la Suceava.

 

alexandria-librarii-rechizite-pentru-salvati-copiii_w

 

Anul acesta, prima donație făcută de Alexandria Librării a fost sub formă de ghiozdane complet echipate pentru copii de clasele primare.

 

 

Produse în valoare de aproximativ 13.000 de lei au ajuns la filiala de la Suceava a Salvați Copiii ca, de aici, să fie distribuite copiilor cărora li se adresează campania noastră. Campania ”CUMPERI TU, PRIMESC ȘI EI!” continuă până la 30 septembrie, dată până la care clienții Alexandria Librării devin parteneri în lupta împotriva abandonului școlar.

 

 

Oricine va pregăti ghiozdanele propriilor copii și va face orice achiziții din Alexandria Librării îi va sprijini și pe copiii nevoiași, pentru că 1% din valoarea cumpărăturilor din luna septembrie se transformă în donații sub formă de rechizite către Organizația “Salvați Copiii România”.

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *