full screen background image

Contrabandă cu țigări la Siret

Ieri, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, pe sensul de intrare în ţară, s-au prezentat două microbuze, primul condus de către un cetăţean ucrainean în vârstă 30 de ani, iar cel de-al doilea condus de către un cetăţean româno-ucrainean de 42 de ani, autovehicule suspecte că transportă ţigări de provenienţă ucraineană.

 

6

Echipa comună de control a condus cele două autovehicule în zona special amenajată în vederea efectuării unor controale amănunţite.

 

 

Au fost descoperite 4.100 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de peste 5.000 lei, ascunse în pereţii laterali ai microbuzelor.

 

 

Conducătorii auto au fost sancţionaţi contravenţional de către organele vamale cu amenzi în cuantum de 10.000 lei fiecare, iar microbuzul, în valoare de 36.000 lei, care avea confecţionat un loc special amenajat pentru transportul ţigărilor, a fost ridicat în vederea confiscării.

 

 

Poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Siret au întocmit documentele necesare pentru aplicarea măsurii de interzicere a intrării în România a cetăţeanului ucrainean pentru o perioadă de 5 ani, începând cu data de 21.01.2016.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *