full screen background image

Corina lansează primul clip din România despre o iubire interrasială

music-picture

 

Cu doar câteva zile înainte de Valentine’s Day, Corina celebrează dragostea prin lansarea noului ei single “Neprevăzut”, al cărui clip este un manifest asupra faptului că dragostea este universală și nu ține cont de nicio preconcepție legată de rasa sau culoarea pielii.

Artista punctează astfel o premieră în industria muzicală românească și lansează primul clip ce are în prim plan o poveste de iubire interrasială.

 

Corina apare pentru prima dată în ipostaze tandre alături de un alt bărbat și joacă rolul unei femei îndrăgostite de un tânăr chipeș de culoare, pe numele lui adevarat Patris Ege.

“Piesa spune în imagini o poveste de iubire neconvențională, ce nu ține cont de normele impuse de societate. Cred că dragostea nu este ceva ce ne propunem și nu o putem controla. Dragostea este întocmai ca o artă. O forță ce vine în viața noastră, fără să țină cont de reguli, așteptări și limitări. Dragostea, ca arta, trebuie să fie liberă”, declară cântăreața.

 

Filmările au avut loc în urmă cu două săptămâni într-o superba vilă Art Deco din București, care a aparținut consoartei Regelui Carol al II-lea la începutul anilor 1930. Regia este semnată de Florin Botea, conceptul clipului aparține Antz și piesa este compusă de Randi, Famous Production. Personajul Corinei este inspirat de energia, curajul, libertatea și poezia specială a lui Debbie Harry, solista trupei Blondy, un veritabil punk icon.

 

“Cred în mesajul #dragosteanuareculoare. Inimile noastre sunt la fel și inima nu are culoare. Sunt contrariată că în anul 2016 trăim încă într-o lume plină de prejudecăți, care te arată cu degetul dacă iubești o persoană ce are altă culoare a pielii decât a ta sau o persoană de același sex. Nimeni nu e născut rasist și sunt convinsă că iubirea este cel mai frumos lucru din lume. Aceasta trebuie să ne facă mai buni și mai toleranți”, continuă artista.

 

“Neprevăzut” urmează fenomenului “Fete din Balcani”, un alt manifest pe care artista l-a lansat cu scopul încurajării femeilor de a avea încredere în forța și talentul lor cu care pot cuceri lumea.

 

Poți vedea clipul piesei aici:

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *