full screen background image

Cortes şi Andreea Bălan fac terapie cu noua piesă

music-picture
Nimic nu uneşte oamenii mai mult decât suferinţa. Iar asta a fost valabil şi pentru Cortes şi Andreea Balan care lansează astăzi o piesă cu un mesaj personal: UITĂ-MĂ!
Piesa “Uită-mă” este semnată de David Deejay si Adi Cristescu, iar textul e scris de Cortes. Artistul a trăit o frumoasă poveste de dragoste care s-a terminat cu multă suferintă. Andreea s-a regasit complet in versurile sale aşa că noul single a devenit o terapie pentru ei. Amândoi vor să închidă uşa trecutului şi să meargă mai departe. Au vrut să închidă un capitol dureros aşa cum o face orice artist: prin muzica. Insa artistii spera ca mai multi oameni sa se regăsească în mesajul lor şi să îi ajute şi pe alţii să treacă peste dezamăgirile ţesute de o iubire eşuată.
În momentul în care a înregistrat-o, Andreea a fost cuprinsă de lacrimi, însa după câteva ascultări, piesa a început să acţioneze întocmai ca o terapie.
Videoclipul a fost filmat într-un deşert de lângă Los Angeles şi regizat de Edward Aninaru care a gândit şi scenariul şi a provocat-o pe Andreea să-şi pună în aplicare calitătile de actriţă şi să interpreteze diferite stări: a trebuit să râdă isteric, să plângă, să urle, să-şi exprime suferinţa, să işi asume vulnerabilităţile unei despărţiri. Stylingul Andreei a fost semnat de echipa The Fashion Jumper.

 

Muzica: Adi Cristian Colceru, Adrian Cristescu, Cristian Maier. Text: Cortes, Adrian Cristescu, Cristian Maier. Editor: Roton Music Publishing © & (P) 2015 ROTON MUSIC

Cortes, rapperul din gaşca Rappin’ On Production a lansat pana acum o colaborare de succes cu Connect-R – “Vedeta mea” şi un EP, “Natural”, foarte bine primit de public în toamna anului trecut.
Andreea e cunoscută pentru şhow-urile pline de muzică, dansuri, costume şi surprize, iar asta i-a adus recent premiul BEST SHOW la Media Music Awards şi posibilitatea de a cânta noul single cu Cortes în premieră pe scena premiilor muzicale.

 

 https://www.youtube.com/watch?v=r2M5lS7VT3ILasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *