full screen background image

„Goana după bani” – piesă cu mesaj de la Cortes

Cortes a lansat împreună cu Sprint Music un nou single cu un mesaj foarte puternic – „Goana după bani”, o piesă care să te facă să fIi atent la tot ce se întâmplă în jurul tău din punct de vedere financiar.

“Pot spune că “Goana după bani” este o piesă atipică ca și mesaj, în primul rând. Am observat că în ultimul timp foarte mulți oameni sunt preocupați numai să facă bani și piesa asta are cumva mesajul – gen “hai să ne mai oprim puțin din goana după bani și să ne și bucurăm de ei dacă tot îi facem”. Să mai plecăm și într-o vacanță, să facem un gest frumos pentru persoanele dragi. Adică să nu ne concentrăm tot timpul numai pe făcut bani pentru că pierdem alte lucruri, pierdem bucuria din viața noastră. Piesa a fost compusă acum trei luni și am scris-o în trei zile. La “Goana după bani” muzica e făcută de Cosmin Dobrescu și  Cristi Pascu, textul de Cosmin Dobrescu, de producție s-a ocupat Enri Demi, la chitară a cântat Marius Popescu, iar de Visual s-a ocupat Cristi Roman.

“Aveam 12 ani și în spatele blocului meu aveam un depozit. Iar eu jucam fotbal în spatele blocului cu niște prieteni și a venit un camion care avea saci cu orez. Iar doamna de acolo ne-a întrebat dacă vrem să facem un ban și ne-a rugat să cărăm sacii din camion în depozit. Și atunci am făcut primii bani din care mi-am luat un suc și câteva napolitane” a povestit Cortes care și-a deschis propriul studio și e deschis la colaborări.

 

 

 

MAI CITEŞTE

RADU SÎRBU – PRIMUL REMIX CU CLIP AL HITULUI DRAGOSTEA DIN TEI

 

DĂ-NE FOLLOW PE INSTA!

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *