full screen background image

Cosmin Panaite – căpitan pe Titanicul de la Teatrul Municipal „Matei Vișniec” din Suceava

Avem noutăți culturale! Pornind de la textul scriitorului român Florin Lăzărescu, spectacolul „TITANICUL”, cea mai nouă producție a Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava, este realizat de Cosmin Panaite și va avea premiera în data de 12 iunie, la ora 19:00, în curtea interioară a Hanului Domnesc Suceava.

Astăzi, la Dis de Dimineață cu Alina și Petre, invitat a fost chiar responsabilul cu regia piesei „TITANICUL”, Cosmin Panaite. Am încercat, desigur, să aflăm exact de unde a plecat tot acest demers creativ și vă spunem doar atât: s-a studiat foarte mult.

Dacă „aveți voi bobină” este doar una din replicile care ne vor surprinde în piesa „TITANICUL”, am reușit să aflăm și câteva detalii savuroase despre poveste, personaje și inspirația care a stat la baza punerii în scenă pe care o vom vedea în acest week-end.

Din distribuție fac parte: Cristina Florea, Alexandru Marin, Delu Lucaci, Bogdan Amurăriței, Diana Lazăr, Horia Andrei Butnaru, Costin Bucătaru. Intrarea la spectacol este liberă în limita locurilor disponibile, cu respectarea normelor impuse de pandemie. Ne vedem la teatru!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *