full screen background image

Cum îți manageriezi datoriile când ai un copil mic

Viața cu un copil mic înseamnă să te descurci în fața unui șir nesfârșit de situații neprevăzute, să investești în viitorul celui mic cât mai mult posibil și să încerci să echilibrezi viața profesională cu cea personală, având în vedere că vrei să îți petreci tot timpul cu minunea. Dar asta înseamnă că al tău cont are mult de suferit. Dacă ai nevoie de bani urgent, o stare frecventă atunci când ai un copil mic, poți primi informații despre împrumuturi rapide prin e-mail (pikavippi sähköpostilasku). Totuși, trebuie să ai o strategie pentru plata anticipată a creditelor chiar și atunci când ești părinte. Iată ce trebuie să faci.

Dacă nu ai deja un buget, trebuie să adopți acest stil de viață. Dacă indexezi toate cheltuielile lunare, atunci îți va fi mai ușor să decizi de ce ai nevoie și ce poate fi tăiat de pe listă. În plus, bugetul te învață să îți plătești facturile și ratele la timp. Mai mult, având în vedere că acum există posibilitatea de a automatiza plățile, vei învăța să te raportezi la suma de bani care îți rămâne în urma facturilor și a ratelor și nu a venitului tău lunar. În cazul în care ai deja un buget și vrei să plătești anticipat un credit, trebuie să faci tăieri de cheltuieli drastice. Pentru o perioadă este indicat să renunți la o mare parte din cheltuielile pentru timp liber dar și pentru investiții mici. Totuși, în acest timp este indicat să virezi bani la fondul de economii pentru copil, deoarece acesta are mereu nevoie de lucruri noi.

O refinanțare te poate ajuta foarte mult, dacă ai mai multe credite de nevoi personale cu dobândă variabilă. Refinanțarea presupune cumularea tuturor creditelor într-unul singur și, pentru că suma este mai mare, poți să prelungești perioada de creditare. Prin urmare, rata lunar va fi mai mică și mai ușor de suportat. Refinanțarea este echivalentul plății tuturor creditelor existente în același timp, deci îți va fi mai greu să returnezi anticipat întreaga sumă. Însă, având în vedere că ești obligat să plătești în fiecare lună mai puțini bani, îți va fi mai ușor să economisești pentru a rambursa anticipat.

De asemenea, trebuie să îți plătești întâi cardul de credit și să pui în practică o strategie de folosire a acestuia. Având în vedere că banii pe care îi plătești îți sunt puși la dispoziție din nou, ai mereu senzația că poți să îi cheltui. Însă, asta înseamnă că perpetuezi datoria cu fiecare produs cumpărat. Și având în vedere că dobânda pentru cardul de credit este foarte mare, minimul de plată lunar este foarte mare. Stabilește o sumă maximă pe care să o virezi în fiecare lună n acel cont și plătește acea datorie întâi.

Atunci când vrei să rambursezi anticipat un credit, dar ai și un copil mic care presupune cheltuieli multe și neașteptate, trebuie să te obișnuiești să ceri ajutor. Ia un credit rapid până la salariu în loc să folosești cardul de credit, atunci când apare o situație neplăcută. Chiar și pentru a obține termeni mai buni la o refinanțare, este indicat să iei un împrumut de nevoi personale cu dobândă mai mică decât cea pe care o ai deja. Împrumută 15000 euro fără garanții (lainaa 15000 ilman vakuuksia) pentru a face orice investiție care să îți aducă bani în viitor. Orice ajutor pe care îl poți obține este bine să profiți de el, în special atunci când încerci să rambursezi datoriile existente.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *