full screen background image

Cum îţi petreci timpul liber dacă ai un buget limitat

Viaţa socială are cel mai mult de suferit atunci când îţi impui un buget, deoarece hrana şi locuinţa sunt mai importante decât ieşitul în oraş. Totuşi, chiar dacă faci mici ajustări viaţa ta socială nu ar trebui să sufere pentru că doreşti să economiseşti nişte bani. Există foarte multe activităţi pe care le poţi face cu sume mici de bani sau chiar gratis şi nu te vor lăsa cu un gust amar pentru că ai cheltuit mai mulţi bani decât ţi-ai dorit. Iar dacă îţi doreşti să pleci în vacanţă şi banii sunt o problemă, poţi găsi un împrumut credit247.ro. Dar şi în vacanţă poţi găsi activităţi gratuite care să îţi ofere o experienţă unică.

O metodă bună de a economisi bani ieşind în oraş este să găseşti evenimente gratuite. Dacă trăieşti într-un oraş mare vei găsi evenimente gratuite la fiecare final de săptămână. De asemenea, poţi avea în vizor evenimente de tipul zilele porţilor deschise pentru a vizita muzeele sau galeriile care te interesează. Lansările de carte sau galeriile de artă sunt alte activităţi care vor întreţine o conversaţie. Dacă trăieşti într-un oraş mic poţi opta pentru activităţi care nu sunt costisitoare cum ar fi un picnic sau o drumeţie.

Ieşirile în oraş nu ar trebui să fie limitate de vreme. Poţi ieşi oricând cu prietenii la o cafea sau la prânz fără să te simţi stingherit de bugetul limitat. important este să îţi revizuieşti comportamentul consumator. Cu alte cuvinte, este important să comanzi pe măsura bugetului. Poţi economisi bani dacă cumperi băuturi alcoolice la sticlă şi nu la pahar împreună cu prietenii tăi. De asemenea, mâncatul la comun va fi mai ieftin decât porţiile individuale. Lanţurile de cafenele şi restaurante sunt de obicei mai scumpe decât cele locale. Astfel, te poţi întâlni cu prietenii la cafeneaua din colţul blocului în detrimentul unui Starbucks sau alt lanţ de localuri.

O altă modalitate de a te bucura de ieşirile cu prietenii şi atunci când ai un buget strâns este să stai cu ochii pe oferte. Sunt multe site-uri care oferă cupoane pentru ieşirile în oraş. Astfel, poţi încerca localurile noi din oraş la un preş redus. Şi cardurile de membru îţi pot oferi reduceri substanţiale la anumite produse. Dacă planifici din timp o întâlnire cu prietenii tăi, poţi profita din plin de aceste oferte.

Şi întâlnirile acasă sunt o modalitate de a economisi bani. Le poţi spune prietenilor tăi să aducă câte ceva sau să împărţiţi cheltuielile pentru băutură şi mâncare şi te vei bucura de compania lor la un preţ redus într-un mediu intim. Fie că vă vedeţi pentru a vedea un film sau meci sau pur şi simplu pentru a discuta, poţi face asta la tine acasă. Cu această ocazie nu numai că vei economisi nişte bani, dar poţi să îţi pui în valoare talentul bucătăricesc sau cel de amfitrion.

 Doar pentru că ţi-ai impus să trăieşti cu un buget restrâns, nu înseamnă că nu trebuie să te bucuri de timpul tău liber sau de întâlnirile cu prietenii. Poţi face foarte multe activităţi care să nu implice cheltuieli majore dacă ai puţină răbdare şi determinare. Iar dacă vrei să planifici o activitate mai costisitoare sau o vacanţă, poţi apela la siteul nostru, unde vei găsi mai multe variante de împrumuturi flexibile.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *