full screen background image

”Cum mă țineai”, cea de-a treia piesă lansată în cadrul Piano Session

”Cum mă țineai”, cea de-a treia piesă lansată în cadrul conceptului artistic gândit de Alina, este acum pe YouTube sub varianta de Piano Session, în timp ce pe toate platformele de streaming piesa poate să fie ascultată în versiunea oficială. ”Ce-ar spune sufletul” și ”Arată-mi”, primele lansări din aceasta serie se apropie de 1 milion de vizualizari in doar 2 saptamani, ajungand in topul Youtube Trending.

<<“Cum mă țineai” e piesa în care cred ca oricine se regaseste si care închide seria de piese nelansate. E genul de poveste pe care am trait-o cu toții, indragosteala aia care te chinuie, dar iti da fluturi in stomac. E o piesa visatoare, care te poarta prin amintiri. Sper sa va trezeasca amintiri frumoase. “Cum ma tineai” este scrisă împreună cu Costi Dominteanu și Cezar Guna, doi oameni foarte talentați.>>– ne spune Alina.

Piesa a fost scrisă de Alina alături de Cezar Guna, iar de producție s-a ocupat Costi Dominteanu. DOP-ul acestui Piano Session a fost Vladimir Zlate, în timp ce producția videoclipului a fost realizată de Loops Production.

PE ACEEAȘI TEMĂ

„Ce ar spune sufletul” – prima piesă dintr-o serie de lansări de la Alina EremiaLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.