full screen background image

Curs de agent de vânzări în cadrul proiectului IMPULS

Camera de Comerț și Industrie Suceava lansează ultima serie de curs pentru ocupația de agent vânzări, organizat în cadrul IMPULS – Îmbunătățirea cunoștințelor angajaților și promovarea învățării pe tot parcursul vieții în rândul companiilor din Regiunea Nord-Est.

 

Obiectivul general al proiectului constă în promovarea unei ocupări sustenabile și de calitate a forței de muncă, sprijinirea mobilității forței de muncă prin implementarea unor măsuri de îmbunătățire a accesului egal la învățarea pe tot parcursul vieții pentru toate grupurile de vârstă, actualizarea cunoștințelor, aptitudinilor și competențelor forței de muncă și promovarea unor căi de învățare flexibile, inclusiv prin orientare profesională.

Participarea la acest curs este finanțată în cadrul proiectului și reprezintă șansa de a promova la locul de muncă actual, precum și șansa IMM -urilor de a beneficia de personal calificat.

Cursul este acreditat de Autoritatea Naţională pentru Calificări, cursanţii obţinând la finalul cursului, în urma unui examen, un certificat de calificare  recunoscut de Ministerele Muncii și Educaţiei.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *