full screen background image

„D’ale carnavalului” în pregătire la teatrul Matei Vișniec Suceava

Teatrul Municipal ,,Matei Vișniec” Suceava anunță începerea producției unui nou spectacol, D’ale carnavalului de I.L. Caragiale, în regia lui Tudor Lucanu.

 

 

Spectacolul deschide stagiunea teatrală 2017-2018 și aduce publicului o nouă variantă a clasicei comedii.

 

 

Tudor Lucanu este regizor artistic la Teatrul Național „Lucian Blaga” din Cluj-Napoca.

A absolvit în 2008 Facultatea de Teatru și Televiziune, secția Actorie – română din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, iar în 2010 a absolvit cursurile de Master Actorie din cadrul aceleiași facultăți.

În 2012 a obținut diploma de licență pentru Arta Regizorului de Teatru a Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale”, București.

A realizat regia, scenografia sau asistența de regie a peste 30 de spectacole, a participat la numeroase festivaluri de teatru naționale și internaționale.

 

 

Printre premiile obținute menționăm premiul „Aureliu Manea” pentru cel mai bun regizor al stagiunii 2014/2015, Teatrul Național „Lucian Blaga”, Cluj-Napoca și cel mai bun regizor pentru spectacolul „Ești un animal, Viskovitz!” de Alessandro Boffa la Festivalul „Pledez pentru TINE(ri)” din Piatra Neamț și Festivalul de Teatru Scurt de la Oradea.

 

 

Premiera spectacolului D’ale carnavalului va avea loc pe 14 septembrie și deschide noua stagiune a Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava.

 

 

Distribuția : Cosmin Panaite, Cătălin Ștefan Mîndru, Sebastian Bădărău, Clara Popadiuc, Alexandru Marin, Delu Lucaci, Horia Butnaru, Sergiu Moraru, Cristina Florea, Diana Lazăr.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *