full screen background image

Dara – La Costum (piesă și videoclip)

Limite? Reguli peste reguli? Nu în iubire și nu în cea mai nouă piesă lansată de Dara. Aceasta este ititulată “La Costum” și este realizată în colaborare cu The Motans, unul dintre cei mai apropiați prieteni ai ei.

”Filmările pentru La Costum au fost o experiență diferită de tot ceea ce am trăit anterior, pentru că am simțit multă durere pe set. Sforile care mă dirijează îmi strângeau mâinile, picioarele și îmi limitau mișcările extrem de mult. După filmare, am rămas cu ceva răni și vânătăi, dar asta a contribuit la crearea unei imagini foarte autentice”, povestește Dara

La Costum”, la patru ace, cu multe reguli – dragostea mea nu e așa. Ea nu poate fi cumpărată si nici ținută într-o colivie. Sunt radicală în toate deciziile din viata mea, chiar și atunci când iubesc tare. Pot să dau tot, mai puțin libertatea mea. Am scris piesa împreună cu The Motans, unul dintre cei mai apropiați prieteni ai mei, care a știut să traducă multe dintre emoțiile mele în text,” a mai transmis artista. Cum ți se pare?
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *