full screen background image

David Ciente și Diana V au lansat Gotham

David Ciente și Diana V lansează Gotham, o piesă cu un sound ca un film de acțiune și un mesaj puternic ce face referire la #blacklivesmatter. Piesa atinge două subiecte sensibile și în același timp periculoase, care ar trebui eliminate din orice fel de societate: rasismul și brutalitatea politiei. Proiectul Gotham a fost schițat și conturat de curând, în iunie, dar totul a fost construit în jurul temei de chitară pe care o aveam de aproape 5 ani. După ce am făcut curățenie în proiectele vechi și am găsit tema aceasta, i-am arătat-o Dianei și a fost perfect match”, a spus David Ciente.

David și Diana au compus piesa Gotham în urma evenimentelor din Statele Unite ale Americii din acest an, după uciderea lui George Floyd. “Mesajul piesei e atât sumbru, cât și idealist. Cu toate că trăim într-o lume care ne învață să fim de multe ori neștiutori, unele dintre aceste informații sunt <<scăpate>> necontrolat în ghearele societății, cum a fost în cazul morții lui George Floyd, un om de culoare, neînarmat, ucis conșient de un polițist alb, ziua, în mijlocul străzii, filmat de aproape, din mai multe unghiuri. Societatea a auzit semnalul de alarmă. Această melodie vrea să atingă două subiecte, pe cât de sensibile pe atât de periculoase pentru orice fel de societate, care trebuie extirpate cât de curând posibil: rasismul și brutalitatea poliției”, a completat David.

Piesa Gotham a fost scrisă și compusă de David Ciente și Diana V, producția este semnată de David, iar desenele au fost realizate de Robert Obert, animate de David.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *