full screen background image

De 1 Decembrie, IMPACT FM te premiază românește!

Tot ce are România mai frumos de oferit și tot ceea ce reprezintă pentru fiecare dintre noi se amplifică pe 1 Decembrie. Cu ocazia acestei zile vrem cu adevărat să demonstrăm că suntem mândri să fim români, oriunde ne-am afla. Vrem să arătăm că patriotismul ne unește în fiecare zi a anului, nu doar de Ziua Națională. De aceea, de ziua mea, a ta, a noastră, române, te provocăm să ne spui cât de mult crezi în țara ta!
Împărtășește cu noi care sunt motivele pentru care ești mândru că eşti român și, chiar de 1 Decembrie, Impact FM te premiază într-un mod autentic!
Punem la bătaie sărmăluţe gustoase și plăcinte pufoase, pe care să le savurezi de Ziua Națională a României, alături de toți cei dragi.
În programele After Mornig și Drive Your Hit de vineri, 1 Decembrie, aflăm împreună care sunt cele mai sincere gânduri despre România, țara pe care, cu bune și mai puțin bune, o iubim indiferent de zi. Așteptăm mesajele tale pe grupul nostru oficial de facebook: Ascultători Impact FM Suceava
Bunătățile sunt oferite de partenerii noștri: Restaurant „Casa Bucovineană” și „La căruța cu plăcinte” din Shopping City Suceava.
Sărbătorim Ziua Națională, împreună, pe frecvențele de Impact.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *