full screen background image

Despre evenimentul „Moș Crăciun Joacă Baschet” la „Dis de Dimineață”

Perioada sărbătorilor este mereu încărcată de ocazii care adună în același loc oameni ce își doresc să facă bine. Un astfel de eveniment este organizat și în acest an de clubul ACS Phoenix Suceava.

„Așa cum ne-am obișnuit, și în acest an Clubul Phoenix Suceava, va colabora cu Moș Crăciun, iar sportivii clubului, vor deveni pentru două zile spiridușii moșului.
Aceștia vor realiza un spectacol inedit pentru pasionații de sport și își vor etala calitățile sportive pe teren pentru toți cei ce doresc sa treacă pragul moșului.
Dacă esti pasionat de sport și vrei să iei parte la cel mai frumos spectacol sportiv de ca(l)ritate din Județul Suceava, sau pur și simplu vrei să ajuți, te așteptăm alături de Moș Crăciun și spiridușii săi!” – transmit organizatorii.

În această dimineață am stat de vorbă cu Andrei Tiperciuc, director al Clubului Phoenix Suceava, despre detaliile evenimentului din zilele următoare dar și despre cât de important este să identificăm adevăratele nevoi ale celor mai puțin înstăriți. Ascultă întreaga discuție aici:
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *