full screen background image

Despre proiecte edilitare la Suceava cu viceprimarul Harșovschi la PUNCTUL PE I

Invitatul de astăzi al jurnalistului Relu Gavril Ursache la PUNCTUL PE I a fost Lucian Harșovschi, viceprimar al municipiului Suceava, care a adus amănunte despre aprobarea bugetului.

 

 

El a spus că mai multe proiecte sunt blocate, deoarece bugetul va fi aprobat cu întârziere pe data de 6 martie, chiar dacă Guvernul promitea că nu se va ajunge la o asemenea întârziere.

 

 

“E foarte grav că sunt servicii care nu pot fi decontate și atunci intervine un blocaj temporar.  Așteptăm să vedem și ce bani vom primi de la Consiliul Județean după aprobarea bugetului, pentru a ști exact ce proiecte cu contribuții proprii vor fi continuate, dar și ce noi proiecte vom demara” a spus el.

 

 

Referindu-se la traficul rutier aglomerat din municipiul reședință, viceprimarul Harșovschi a punctat că până nu vom avea șoseaua de centură finalizată, se va circula destul de dificil.

 

 

El a amintit că se lucrează la două studii de fezabilitate pentru pasarele supraterane pe Calea Unirii în zonele Bazar și Shopping City care să preia traficul pietonal.

 

 

În legătură tot cu fluidizarea traficului, Harșovschi a precizat că “se va schimba situația când noile și modernele autobuze electrice vor circula, dând astfel posibilitatea sucevenilor să nu mai folosească atât de mult mașinile personale”.

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *