full screen background image

Detalii despre Balul Bobocilor „Gods of Egypt” de la Universitatea Ștefan cel Mare din Suceava, pe frecvențele de Impact!

Miercuri, 29 noiembrie 2017, începând cu ora 19:00, Asociația Studenților din Universitatea Suceava, în parteneriat cu Universitatea “Ștefan cel Mare” și Casa de Cultură a Studenților Suceava, organizează Balului Bobocilor USV 2017. Locația evenimentului va fi, ca de obicei, Casa de Cultură a Sindicatelor.

Tema din acest an este Gods of Egypt și are ca protagoniști 10 perechi de boboci energici și entuziaști, care sunt gata să-și pună în joc eleganța, carisma și aptitudinile cele mai speciale pentru a câștiga mult râvnitul titlu de Miss și Mister Boboc.

În studioul IMPACT FM a fost prezentă Ilona – Diana ICHIM, Vicepreședinde PR & Tehnic al ASUS (Asociația Studenților din Universitatea Suceava), care ne-a vorbit despre locație, perechi de boboci, pregătiri, probe și costume:

 

Balul Bobocilor din acest an îi va avea ca invitați speciali pe SPEAK și Libelula. Am aflat în sfârșit cine este Libelula, care este prețul biletelor dar și care sunt motivele pentru care prezența la Balul Bobocilor de la USV este obligatorie: „De ce să vină? Pentru spectacol, pentru relaxare, pentru conectarea cu o altă lume, o lume a magicului pentru că despre asta e Egiptul Antic în primul rând”.

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *