full screen background image

Dezbatere OFA UGIR „Economia României încotro? Cum este influențat mediul privat antreprenorial de evoluțiile economice europene și naționale?” la Suceava

Organizația Femeilor Antreprenor din cadrul Uniunii Generale a Industriașilor din România organizează, vineri – 29 septembrie la Suceava, dezbaterea „Economia României încotro? Cum este influențat mediul privat antreprenorial de evoluțiile economice europene și naționale?”

Evenimentul se va desfășura la Mandachi Hotel & Spa,  începând cu ora 9,30.

Printre subiectele abordate vor fi contextul economic european și național – înțelegerea schimbărilor și tendințelor economice pentru a lua decizii informate în afaceri, strategii pentru succesul antreprenorilor și reflectarea schimbările economice în performanța și profitabilitatea companiilor.

Președinta organizației sucevene, CARMEN FEDIUC, a precizat că la eveniment vor participa șefa organizației naționale MIRABELA MIRON, secretarii de stat LUCIAN RUS, DOINA IACOBAN și VERONICA ARPINTIN, precum și directori de companii.

Dezbaterea va include și răspunsuri oferite de specialiști la provocările actuale în dezvoltarea unei afaceri de succes.

 

 

CITEȘTE ȘI

Teme dezbătute în cadrul proiectului „Turismul românesc: Între impas și oportunitate” de la Suceava

 

D[-NE FOLLOW PE INSTA ȘI FACEBOOK!

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *