full screen background image

Dirty Nano a lansat un remix al popularului şlagăr „Dacă pleci”

Dirty Nano a lansat de curând un remix al popularului şlagăr „Dacă pleci” , o piesă care a cucerit publicul la începutul anilor 2000.

Dirty Nano este un duo de DJ și producători, format din Tinu Vidaicu și George Hora.

„De mulți ani simțim nevoia unui remix pentru acest Evergreen românesc din anii 2000. Ideea o aveam de peste patru ani, dar abia anul acesta am găsit momentul potrivit să finalizăm demoul și să testăm piesa în cluburi. Am reușit chiar să îi facem o surpriză lui Cătălin Crișan. I-am pus piesa în primă audiție în clubul Epic Vara, în Timișoara, acum câteva săptămâni, unde era invitat surpriză, în seara respectivă. Publicul a îmbrățișat imediat versiunea noua, iar feedback-ul a fost unul peste așteptări. Așadar, cu binecuvântarea cantautorului, am finisat remixul și l-am pregătit de lansarea oficială. We hope you all will love it! Și promitem că surprizele nu se opresc aici”, au povestit băieții de la Dirty Nano.

„Mă bucur că unul dintre șlagărele mele este pe placul tuturor generațiilor și trece prin timp cu fruntea sus. O dovadă fără echivoc este remixul celor de la Dirty Nano, surpriză făcută de către ei și primită de mine cu uimire pozitivă și bucurie. <<Dacă pleci> sper să nu vă facă să plecați, ci din contra, să veniți spre această nouă variantă foarte interesantă”, a declarat Cătălin Crișan.

 

 

 

 

 

DĂ-NE FOLLOW PE INSTA!

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *