full screen background image

„Dis de dimineață”, din 29 ianuarie, între 7.00 și 10.00, la Impact FM!

Așa cum micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, matinalul este acea parte a programului de radio care te ia direct din pat, te așază în mașină sau autobuz și te trimite la birou cu zâmbetul pe buze.

Asta își propun să realizeze matinalii Alina Andronic și Petre Gherman în cel mai funky și zâmbăreț program de pe frecvențele de Impact.

„Dis de dimineață”, de la 7.00 la 10.00, ai motive întemeiate să stai cu urechile ciulite, ca să prinzi energie pentru o zi întreagă!

Îți spunem de  pe acum că ne-am gândit la o serie de rubrici care, la primele ore ale zilei, să te pună în mișcare. La jumătatea fiecărei ore ne convingem că adevărurile incomode se spun în glumă, la „Fake News”. Te surprindem cu opinii variate care nu țin cont de vârstă, alături de Tătăiuțu’ Încrâncenat și aflăm împreună ce mai fac frații noștri de peste Prut, direct de la corespondenta noastră permanentă Natașa Putinova. “Semizeul Zilei” va scoate în evidență persoanele, oameni simpli sau VIP-uri, care ne captează atenția, iar la fixul orei ne menținem în actualitate cu buletine de știri locale.

Așa cum te-am obișnuit, nu vor lipsi nici concursurile și momentele în care te vom provoca să intri în legătură directă cu noi și să ne spui care sunt motivele pentru care, zi de zi, te trezești cu zâmbetul pe buze.

 Din 29 ianuarie, de luni până vineri, de la 7.00 la 10.00 asculți matinalul Impact FM „Dis de dimineață” și ai chef de viață, cu Alina și Petre.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *