full screen background image

Două gospodării arse în incendiu

Militarii Detaşamentului de Pompieri Rădăuţi, împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Milişăuţi, au intervenit cu patru autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu care a afectat trei gospodării, în oraşul Milişăuţi.

 

POMPIERI 2

În sprijinul pompierilor au intervenit şi 30 de localnici cu mijloace de primă intervenţie, un tractor şi o cisternă.

 

 

La sosirea pompierilor, ardeau violent o casă şi anexele din două gospodării, aparţinând Constanţei C. şi, respectiv, lui Octavian B., existând pericolul de propagare la proprietăţile învecinate.

 

 

Dezvoltarea şi propagarea incendiului au fost favorizate de două buteli de aragaz care au explopdat, dar care, din fericire, nu au provocat victime.

 

 

Constanţei C. i-au ars casa de locut pe 60 de metri pătraţi, depozitul de furaje, adăpostul de animale şi magazia de lemne pe o suprafaţă totală de aproximativ 90 de metri pătraţi, circa 7 metri cubi lemn de foc, trei tone de furaje, mobilier şi electrocasnice.

 

 

Lui Octavian B. i-au ars o anexă pe 12 metri pătraţi şi acoperişul adăpostului de animale pe 15 metri pătraţi.

 

 

Flăcările au afectat şi o a treia gospodărie, aparţinând lui Gheorghe D., unde au degradat izolaţia din polistiren a casei pe o suprafaţă de 30 de metri pătraţi şi două ferestre din PVC.

 

 

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric generat de un cablu electric defect.

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *