full screen background image

Ed Sheeran vine în România!

Surpriză de proporții pentru fanii lui Ed Sheeran din România. Britanicul va susține un concert de excepție, pe Arena Națională din București, pe data de 3 iulie 2019. Biletele vor fi puse în vânzare pe 27 septembrie, la ora 12.00.

Organizatorii au transmis deja primele informații și, printe altele, trebuie să știi că echipa lui Ed Sheeran are o politică a biletelor extrem de clară. Astfel, pentru acces general în picioare prețul este de 199 RON / pe scaune: 399 RON, 299 RON plus 15 RON taxa de livrare ori 3 RON taxa de ridicare a comenzii de la casa de bilete a organizatorului Eventim.

În plus, pentru a împiedica eforturile de revânzare neetică a biletelor, prețurile absurde și înșelarea fanilor, biletele sunt personalizate înainte de a fi vândute, ceea ce înseamnă că numele cumpărătorului va fi printat pe biletul achiziționat. La momentul accesului la eveniment, cel puțin numele de familie trebuie să corespundă cu numele de pe actul de identitate prezentat la poarta de acces. Cea de-a doua (sau a treia și a patra persoană, după caz) va primi dreptul de acces în același timp cu persoana care prezintă actul de identitate. Clientul trebuie să poată prezenta și dovada de rezervare, la cerere. O singură persoană poate cumpăra, pe numele său, cel mult 4 bilete.

Așadar, regulile sunt destul de clare dar fanii sunt oricum entuziasmați și nerăbdători.

Iată și mesajul transmis de Ed Sheeran:

Ed Sheeran vine in Romania!

🔔🎶ED SHEERAN a anunțat astăzi că a inclus România în seria de spectacole pe care le va susține anul viitor!🎤🎸Concertul din România va avea loc pe 3 iulie 2019 iar biletele se pot achiziționa începând cu 27 septembrie, ora 12:00, doar de pe Eventim.ro.Afla mai multe aici: https://bit.ly/2NoWHUx

Publicată de Eventim.ro pe Joi, 20 Septembrie 2018

Mergi la concert?
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *