full screen background image

Eleva plutonier-major MIRUNA DURACU – prima elevă de la Colegiul Militar Ștefan cel Mare Câmpulung Moldovenesc admisă la cea mai prestigioasă instituție de învățământ militar din SUA

Eleva plutonier-major MIRUNA DURACU este prima elevă de la Colegiul Militar Ștefan cel Mare Câmpulung Moldovenesc admisă la cea mai prestigioasă instituție de învățământ militar din Statele Unite ale Americii – Academia West Point.

 

Ea a reușit să răzbată într-o competiție destul de dură și să își depășească toate limitele în cursa pentru singurul loc alocat pentru România.

MIRUNA DURACU s-a antrenat în fiecare zi, și-a perfecționat abilitățile de comunicare în limba engleză și a luptat până în ultimul moment pentru a demonstra că poate trece peste toate probele eliminatorii.

Eleva, originară din Vaslui, este un atlet complet, la compețițiile susținute între colegiile militare ocupând mereu locul întâi la probele de viteză și săritură în lungime.

Dintre toți cadeții români admiși în ultimii 4 ani la academiile militare din Statele Unite, mai mult de jumătate sunt absolvenți ai liceului militar câmpulungean.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.