full screen background image

EMAA lansează piesa Zburătorul – emoțiile se ascultă live în After Morning!

După lansarea albumului Macii înfloresc iarna, EMAA revine cu o melodie specială, în care prezintă povestea unei iubiri neîmplinite și pierdute, a unei dureri simțite pentru cineva care nu se va ma întoarce vreodată, Zburătorul.

“Zburătorul prezintă povestea unui drag neîmplinit și pierdut, a unui dor asumat pentru cineva care nu va mai veni niciodată înapoi. Atunci când din viata noastră dispar oameni, odată cu timpul, imaginea lor devine vagă, ca și când nu ar fi fost niciodată acolo. Piesa ridică întrebări care nu au putut și nu pot fi cu adevărat adresate celor care pleacă. Ele sunt aruncate în gol, iar răspunsurile par să nu mai vină. Zburătorul transmite o tristețe adâncă, dar liniștită și asumată, și reprezintă încheierea și acceptarea finalului în sine”, a declarat EMAA.

Piesa Zburătorul este redată vizual de un clip cinematic, extrem de apropiat ca stare și concept de EMAA.  Filmările clipului au durat aproape 24 de ore, iar artista a avut alături de ea oameni foarte dragi, printre care și doi prieteni apropiați, Bastien și Domino. Partenerul din clip a fost actorul Alexandru Chndriș, cu care a avut o chimie specială. EMAA și-a pus amprenta asupra întregului proces de creație, de la concept și scenariu, până la postproducție și editarea clipului, Zburătorul fiind un proiect special din toate punctele de vedere.

Ascultă interviul aici:
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *