full screen background image

Emilian Dranca, despre Festivalul De Film Istoric În Bucovina

În perioada 15-25 august se va desfășura, în Suceava, Câmpulung Moldovenesc şi Vatra Dornei, cea de a II-a ediție a Festivalului „Zilele filmului istoric în Bucovina”.

20160810_114040
Invitat la After Morning a fost Emilian Dranca, coordonatorul festivalului. Acesta a venit însoțit de Boris, un câine  Akyta Inu foarte simpatic, care s-a simțit în largul lui în studioul de Impact! :))

Revenind la festival, te așteaptă o mulțime de filme!  Emilian Dranca a enumerat câteva:

„Aferim”, „Cocoşul decapitat”, „Fiul lui Saul”.

Locațiile proiecțiilor sunt, în municipiul Suceava, în perioada 15 – 17 august, în Cetatea de Scaun a Sucevei, Muzeul de istorie și Hanul Domnesc, în municipiul Câmpulung Moldovenesc, în perioada 18 – 19 august, la Casa de Cultură și Complexul Aquarius și în oraşul Vatra Dornei, în perioada 19 – 25 august, în Casa de Cultură, Sala oglinzilor din Primăria Vatra Dornei, Grădina Cazinoului din Parcul Central, Pârtia Veverița și Centrul Vechi.

Nu vor lipsi atelierele de fotografie, video, istorie. Evenimentul din august este organizat de Asociaţia Culturală ,,Eric Voegelin”, preşedinte Nicolae-Emilian Dranca, în parteneriat cu mai multe instituţii locale.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *