full screen background image

EON acordă reducere clienților care nu au ales încă un nou contract de furnizare a energiei electrice

EON acordă reducere comercială clienților care nu au optat pentru încheierea unui contract concurențial pentru serviciul de furnizare a energiei electrice.

 

Reducerea va fi egală cu diferența dintre prețul serviciului universal și prețul din oferta concurențială pe care compania o va transmite în săptămânile următoare clienților săi.

Perioada pentru care se va aplica această reducere este de la 1 ianuarie și până la momentul la care clienții au încheiat un nou contract concurențial, dar nu mai târziu de 30 iunie.

Cei care nu vor dori să aleagă nicio ofertă concurențială sau încă nu s-au decis, nu este nevoie să întreprindă nicio acțiune, EON va asigura în continuare serviciul de furnizare în baza contractului actual, la prețul din oferta de serviciu universal, valabil pentru 12 luni, de 0,56 lei kilowatul oră.

O dată cu liberalizarea pieței de energie electrică, consumatorii pot alege oferta cea mai potrivită nevoilor lor din cele existente pe piață, indiferent de furnizorul pe care-l au acum.

Schimbarea furnizorului de energie electrică se face în mod gratuit, fără costuri sau modificări de ordin tehnic.

Portofoliul EON include produse și servicii pentru piața concurențială, special concepute pentru consumul de electricitate în scop casnic, disponibile pe siteul eon.ro

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *