full screen background image

Ester Peony a lansat clipul piesei „On A Sunday”

După ce a câștigat Selectia Națională, Ester Peony, reprezentanta României la Eurovision 2019, lansează videoclipul piesei “On A Sunday”, o producție cinematografica în regia lui Petre Nastase. Clipul redă în imagini povestea fiecărui vers al piesei și prezintă mai multe laturi ale personalității protagonistei. Cu o imagine puternic conturată și o atitudine îndrăzneață, Ester pare că trăiește într-o lume imaginară, în care ființele legendare întruchipează emoțiile și trăirile.

„În primul rând aș dori să vă mulțumesc celor care ați crezut în mine și m-ați susținut de-a lungul timpului prin mesaje frumoase și comentarii constructive. Susținerea voastră stă la baza formării mele ca artist și a determinării de a face muzică în continuare. On A Sunday a luat naștere dintr-un singur acord de chitară pe care am avut inspirația să compun o linie melodică. Restul a venit de la sine. La clip am avut alături de mine o echipa mare și minunată care a avut grijă ca fiecare detaliu de pe platou să fie perfect. Mesajul puternic al piesei se îmbină perfect cu povestea clipului – de la ținutele pe care le-am purtat, la mood-ul pe care l-am avut și am reușit să-l transmit, care au fost exact așa cum mi-am imaginat. Sunt foarte fericită că ce a fost până acum doar în imaginația mea, va deveni realitate”, marturisește Ester.

„On A Sunday” a adunat un total de 65 de puncte din partea juriului format din Tali Eshkoli, Emmelie de Forest, Deban Aderemi și William Lee Adams, jurnaliști, Șerban Cazan, Alex Calancea, dar și din partea publicului. Piesa compusă de către artistă împreună cu Alex Serbu și Ioana Victoria Badea va fi pusă în scenă la etapa internațională a Eurovision Song Contest 2019 de la Tel Aviv.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *