full screen background image

Tag: , , , , ,

Gătitul la nivel de artă, cu executive chef Bogdan Câmpanu

Imaginar, ne-am făcut toate poftele dimineața trecută. Și ne-am pregătit și meniul pentru următoarele două săptămâni. Alături de Alina și Petre, la...

DE VORBĂ CU FRIGIDERUL: Sezonul 2

Doamnelor și domnilor, cu un discurs demn de covorul roșu al premiilor Oscar, vă prezentăm cu încântare… și un strop de foame, recunoaștem, debutul...

146 suceveni cu venituri reduse au refuzat hrana gratuită de la UE

852 suceveni din categorii defavorizate, care ar fi trebuit să beneficieze de mese calde pe bază de tichete sociale, nu se bucură de această facilitate.   706...

Maestrul culinar GABRIAN recomandă mișcarea în aer liber la “De vorbă cu frigiderul”

Maestrul culinar GABRIAN a venit astăzi la matinalii ALINA și PETRE pentru a sta, din nou, de vorbă cu frigiderul. Discuția a debutat cu produsele dulci de la micul...

Mâncarea de pe litoralul românesc, un element în continuă schimbare

Maestrul culinar GABRIAN s-a deplasat zilele trecute pe litoralul românesc. De unde s-a întors cu o mulțime de concluzii și comparații referitoare la tot ce se mai...