full screen background image

Exclusiv: Despre Balul Bobocilor USV 2018, la Dis de Dimineață

Asociația Studenților din Universitatea Suceava (ASUS) în colaborare cu Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava și Casa de Cultură a Studenților, organizează pe data de 27 noiembrie 2018, începând cu ora 18:00 la Casa de Cultură a Sindicatelor, Balul Bobocilor 2018, ce are ca temă “Centenarul Marii Uniri”.

„Tema aleasă este una plină de semnificație, ce și-a pus amprenta pe întreaga țară în acest an, iar noi, studenții USV vrem să o sărbătorim prin cel mai important proiect al nostru, Balul Bobocilor. Pe scenă vor debuta 11 perechi de boboci, ce se vor lupta cot la cot cu cele mai bune arme ale lor, talentul, carisma și atitudinea, pentru a dobândi titlurile de Miss și Mister Boboc USV 2018.” se arată într-un comunicat de presă.

În acest an, pe scenă vor urca invitați de seamă, spectacolul începând cu trupa BOSQUITO, iar la final un super concert marca GUESS WHO.

Şi pentru că informaţiile corecte şi complete vin mereu de la organizatori, în această dimineaţă la matinal, alături de Alina şi Petre, s-a aflat Lăcrămioara Flutur, vicepreşedinte PR & IT în Asociaţia Studenţilor din Universitate Suceava – ASUS. Am povestit despre schimbări la balul din acest an, probe, implicare şi invitaţi. Ascultă mai jos, integral, interviul pe care Lăcrămiora Flutur l-a acordat pentru Impact FM Suceava. 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *