full screen background image

Expoziţia retrospectivă a artistului fotograf Ștefan Tóth AFIAP la Suceava

Ediția a V-a a festivalului Internațional de Fotografie ”Carol Pop de Szathmári – Szathmári Pap Károly” organizat de Asociația Internațională ”Euro Foto Art” sub patronajul Ministerului Culturii a oferit oportunitatea de a vernisa în Muzeul ”Bucovinei” din Suceava” o nouă expoziție de artă fotografică.

 

 

De această dată pe simezele muzeului vor fi instalate fotografii de mari dimensiuni ale cunoscutul artist fotograf orădean Ștefan Tóth AFIAP.

 

 

Cu această ocazie pe simezele sălii ”POD” a Muzeului ”Bucovinei” vor fi instalate 45 de fotografii alb-negru și color din expoziția reprezentativă vernisată anul trecut în Muzeul Cetății și Orașului Oradea, cu ocazia aniversării a 65 de ani de viață a cunoscutul artist fotograf orădean.

 

 

Publicul vizitator va putea descoperi printre fotografiile expuse, realizate timp de 50 de ani, de la primele fotografii realizate în parcul Cișmigiu din București în anul 1968 cu aparatul de fotografiat analog, până la ultimele  fotografii digitale realizate în anul 2015 la Budapesta.

 

 

O serie de fotografii au fost realizate și cu ocazia unor deplasări de creație efectuate în diferite țări ale Europei.

 

 

Artistul fotograf expozant este membru de onoare a zeci de Fotocluburi din Europa, Brazilia și din Asia.

 

 

Vernisajul expoziției personale va avea loc în prezența autorului, marți, 7 februarie la ora 10 la Muzeul Bucovinei, la care organizatorii îi invită pe toți iubitorii artei fotografice să participe.

 

 

Expoziția retorspectivă a artistului fotograf Ștefan Tóth AFIAP, organizată cu patronajul Consiliului Județean Suceava, în parteneriat cu Centrul Cultural Bucovina (Organizație parteneră a Asociațiai Internaționale ”Euro Foto Art”) și Muzeul Bucovina, va rămâne la dispoziția publicului vizitator până la data de 1 martie 2017.

 

 

 

 

 

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *