full screen background image

Expoziție de artă tibetană la Muzeul de Istorie Suceava

Muzeul Bucovinei și Muzeul Național Liechtenstein din Vaduz organizează vernisajul expoziției Artă tibetană, colecția Heinrich Harrer, la Muzeul de Istorie Suceava, sala de expoziții temporare POD, pe 31 mai ora 12.

În octombrie 2016, între Muzeul Bucovinei din Suceava și Muzeul Național Liechtenstein a început un parteneriat finanțat din granturile SEE și  granturile norvegiene Să ne cunoaștem muzeele – schimb de experiență și bune practici.

 

Au urmat mai multe expoziții la Muzeul Bucovinei, printre care una cu ouă de Paște, una cu fotografii ale unor personalități marcante, realizate de către Oliver Mark și o expoziție despre viața din mănăstirile din Bucovina, ale cărei fotografii au fost realizate tot de către Oliver Mark.

 

Expoziția Artă tibetană, colecția Heinrich Harrer este dedicată colecției lui Heinrich Harer care, după al doilea război mondial a trăit în Liechtenstein.

 

Colecția acestuia a fost cumpărată de către principatul Liechtenstein și astfel a devenit parte din Muzeul Național Liechtenstein.

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *