full screen background image

Expoziție „Pe acoperișul României. Turismul montan și viața la munte, la începutul veacului trecut”  la Muzeul de Istorie Suceava

Muzeul Național al Bucovinei și Muzeul Național Brukenthal vă invită, de mâine, să vizitați expoziția „Pe acoperișul României. Turismul montan și viața la munte, la începutul veacului trecut”  în foaierul Muzeului de Istorie.

 

Expoziția dorește să fie o scurtă prezentare comparativă, între turismul montan și viața locuitorilor din zona de munte, în prima jumătate a secolului 20.

Imaginile transpun privitorul, cu ajutorul imaginației, în ghetele unui turist de atunci aflat pe potecile din Ceahlău, Rarău, Herculane, Bicaz, unde, pe lângă peisaje, pot întâlni și locuitorii aflați la muncile zilnice.

Fotografiile prezentate în cadrul expoziției au fost prelucrate în atelierul fotografului sibian EMIL FISHER și fac parte dintr-o colecție de peste 8 mii piese.

Expoziția „Pe acoperișul României. Turismul montan și viața la munte, la începutul veacului trecut” va rămâne deschisă la Muzeul de Istorie Suceava până pe 20 martie.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *