full screen background image

Faydee, Alina Eremia si Raluka lansează „Enchanté”: un clip senzual pe ritmuri eclectizante

„Enchanté” reprezintă colaborarea multiculturală dintre Faydee, Alina Eremia și Raluka. Stil eclectic, voci puternice, beaturi energice – piesa are toate ingredientele pentru a deveni hitul verii.

Clipul aduce în prim plan o coregrafie senzuală. Melodia are un ritm tribal care le transformă pe Alina, Raluka și dansatoare în adevărate amazoane contemporane. Energia melodiei construiește un cadru ideal pentru a dansa toată noaptea. Aparițiile sexy ale fetelor împreună cu influențele aduse de artistul Australian Faydee, compun un puzzle uriaș de good vibe.

Faydee, artistul care a simțit ceva special despre această piesă încă de la început, declara: “M-am îndrăgostit de piesă imediat ce am auzit-o, flautul și ritmul sunt foarte catchy! Apoi am auzit hook-ul și mi s-a făcut pielea de găină, am știut că trebuie să mă implic imediat! Când am auzit că voi colabora cu Alina și Raluka, am știut că va fi ceva foarte special”.

Despre colaborare, Alina declara “Piesa asta este despre mixuri! Mixuri de voci, limbi străine, artiști și vibeuri. Enchante te instigă la dans, nopți pierdute pe ringul din club și evident la party! Colaborarea cu Faydee si Raluka sunt sigură că v-a luat prin surprindere, dar vocile noastre se completează perfect. Videoclipul piesei avea neaparată nevoie de o coregrafie și mi-am dorit un dans complex, plin de energie care să ne puna în valoare. Mișcarile surprind perfect accentele de pe linia melodică foarte catchy!”

Iată videoclipul:
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *