full screen background image

Februarie este luna iubirii, la IMPACT FM!

În fiecare an, luna februarie a adus pe frecvențele de IMPACT ceva mai multă iubire decât de obicei. Anul acesta nu face excepție!

Dincolo de orice aspecte comericale ale acestor sărbători, Valentine’s Day și Dragobetele au practic același scop. Acela de a evidenția că iubirea, cel mai înălțător sentiment, trebuie apreciată la adevărata ei valoare. Am mai adăuga noi și că iubirea merită marcată în fiecare zi.

De aceea, IMPACT FM declară luna februarie ca fiind LUNA IUBIRII!

Și cu această ocazie îți lansăm și o provocare care sigur îi va aduce perechii tale zâmbetul pe buze. Înregistrează (în variantă audio, direct cu aplicația de pe telefon sau în Messenger respectiv WhatsApp) cea mai romantică declarație de dragoste la care te poți gândi. Trimite-o pe pagina de facebook a matinalului nostru „Dis de dimineață” sau chiar pe WhatsApp, la numărul de telefon 0749.21.21.21 și de aici ne ocupăm noi. Mesajul tău se va auzi ON AIR, în iubirii, iar tu ai șansa să câștigi, de Valentine’s Day, o cină romantică pentru tine și sufletul tău pereche, oferită de unul dintre partenerii noștri, Epicentru Steak Pub.

Iar surprizele continuă toată luna februarie!

Premiul va fi acordat în programul „Dis de dimineață”, pe 13 februarie, ca să ai timp să îți planifici în totalitate ziua de Valentine’s Day. Mult succes!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *