full screen background image

Felix Noa – Floare Rară

Felix Noa își începe cariera muzicală solo cu single-ul “Floare rară”, o piesa despre sentimentul cel mai complex al oamenilor – iubirea.

Deși piesa “Floare Rara” este energică prin beat-ul său, versurile ascund de fapt un mesaj trist, despre o poveste de dragoste neîmpărtășită. În piesă, iubirea este comparată cu o floare ruptă din radacină, iar persoana iubita este “o floare rară fără petale”. În același timp, se face o paralelă între om și floare, evidențiind faptul că fără dragoste florile se ofilesc, la fel ca și oamenii. Combinația de energie și versuri ce îți ating sufletul poate fi lozul norocos pentru Felix Noa, și începutul carierei sale solo.

Versurile sunt făcute exclusiv de Felix Noa, iar pentru muzică, producție, mix & master, artistul a lucrat împreună cu Achim Marian și Cristian Marcel Treanta. Videoclipul a fost realizat de Silviu Mindroc.

Pe Felix îl cunoaștem deja din boy band-ul românesc, Last Night. De asemenea, el este producător și compozitor și a lucrat cu multe nume sonore din industria muzicală românească precum Andra, Nicole Cherry, Fly Project, Sasha Lopez și mulți alții.

Spune-ne ce părere ai, clipul este mai jos:
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *