full screen background image

Festivalul pentru Copii şi Tineret “Curcubeul Artelor”, la Casa de Cultură din Paşcani

Casa de Cultură ,,Mihail Sadoveanu” din Pașcani în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Iași, Universitatea de Arte „George Enescu” Iași, Instituțiile Educaționale din județul Iași, Consiliul Municipal Pașcani și Primaria Municipiului Pașcani, organizează cea de-a a III- a ediție a Festivalului pentru Copii și Tineret ,,Curcubeul Artelor”.

 

 

curcubeul-artelor

 

 

Evenimentul va avea loc in perioada 14- 15 iunie si va cuprinde două principale secţiuni competitive: Interpretare Muzicală şi Dans structurate pe genuri şi categorii de vârstă.

 

 

Concursul va fi jurizat, iar ocupanţii locurilor I, II si III vor primi premii în bani şi diplome. De asemenea, interpretul care va obţine nota maximă, indiferent de vârstă, va obţine marele premiu al festivalului, trofeul Curcubeul Artelor.

 

 

Scopul acestei manifestări îl constitue promovarea domeniilor artei la un nivel calitativ ridicat, descoperirea talentelor în rândul copiilor şi tineretului, pentru realizarea educaţiei lor estetice, dezvoltarea imaginaţiei, a bunului gust, a respectului pentru valorile acelui gen de artă, eliminarea compromisurilor, imitaţiilor şi mediocrităţii. Se va urmări, de asemenea dezvoltarea la copii şi tineri a spiritului de corectitudine, competiţie, prietenie şi fair-play în contextul întrecerilor între valori și a participarii copiilor și tinerilor cu dizabilităţi.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *