full screen background image

Flutur vrea succese pe linie pentru PNL la alegerile din 2019 și 2020

GHEORGHE FLUTUR a fost reales președinte al PNL Suceava, la alegerile derulate la Casa Culturii în prezența prim-vicepreședintelui CĂTĂLIN PREDOIU.

 

 

Cu același prilej au fost aleși prim-vicepreședinţii IOAN BALAN și ION LUNGU, precum și vicepreședinţii DUMITRU PARDĂU, ADRIAN POPOIU, MIHĂIȚĂ NEGURĂ, GHEORGHE NIȚĂ, VASILE TOFAN, STELIANA MIRON, RADU SURUGIU și OVIDIU DOROFTEI.

 

 

După ce și-a prezentat cariera politică și administrativă, FLUTUR a precizat că va face toate demersurile pentru continuarea dezvoltării județului Suceava și va milita pentru intensificarea legăturilor cu autoritățile centrale, indiferent de culoarea politică.

 

 

În ceea ce privește partidul, el a anunțat că PNL Suceava are în plan câștigarea tuturor alegerilor care urmează, cele europarlamentare și prezidențiale din 2019 și cele locale și parlamentare din 2020.

 

 

FLUTUR a spus că nu va candida pentru o funcție la nivel național la viitorul congresul al PNL, însă va solicita ca Suceava să fie bine reprezentată în viitoarea structură de conducere națională.

 

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *