full screen background image

Focuri de armă la granița cu Ucraina. Polițiștii de frontieră au reținut un traficant de țigări

Ieri, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Rădăuţi au declanşat o acţiune în vederea combaterii contrabandei cu ţigări, în zona de responsabilitate.

 

tigari-contrabanda

Ei au observat mai multe persoane care se deplasau de la frontiera de stat spre interior, transportând în spate colete voluminoase.

 

 

Poliţiştii de frontieră au intervenit în vederea reţinerii persoanelor în cauză efectuând somaţiile legale, însă acestea au abandonat coletele şi au fugit spre teritoriul statului vecin, motiv pentru care poliţiştii de frontieră au executat 8 focuri de avertisment în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale.

 

 

În urma acţiunii, a fost reţinut un cetăţean ucrainean şi au fost anunţate autorităţile de frontieră ucrainene despre caz.

 

 

La sediul poliţiei de frontieră s-a stabilit identitatea persoanei în cauză, VASILOVICI U., 18 ani, din Ucraina, iar în urma inventarierii coletelor, s-a constatat că acestea conţin 2.000 pachete ţigări, în valoare de 20.000 de lei.

 

 

Cetăţeanul ucrainean este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă şi trecere frauduloasă a frontierei de stat, întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar în continuare se efectuează cercetări pentru depistarea tuturor persoanelor implicate şi tragerea la răspundere a acestora.

 

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.