full screen background image

Focuri de armă pentru prinderea unui contrabandist de țigări

În data de 26 iulie, în jurul orei 14.30, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul S.P.F. Brodina a observat în apropierea frontierei de stat mai multe persoane care transportau către interiorul țării, pe direcția localității Nisipitu, judeţul Suceava, mai multe colete voluminoase.

Polițiștii de frontieră au procedat la interceptarea acestora efectuând somațiile legale prin voce și, deoarece nu s-au oprit, au tras patru focuri de avertisment în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale.

Astfel a fost reținută o persoană care ulterior a fost identificata ca fiind cetățeanul român C. Sorin, în vârstă de 23 de ani, domiciliat pe raza judeţului Suceava.

Celelalte persoane au abandonat coletele şi au fugit pe teritoriul statului vecin.

În zona respectivă, polițiștii de frontieră au descoperit mai multe colete care conțineau 8.498 pachete cu țigări, de diferite mărci, de proveniență ucraineană, în valoare de aproximativ 99.500 lei, cantitate ce a fost ridicată în vederea confiscării.

De asemenea, au fost informate autoritățile de frontieră ale statului vecin, în vederea cercetării în comun a cazului.

Persoana în cauză este cercetată de polițiștii de frontieră sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trecere ilegală a frontierei de stat și contrabandă în formă agravantă.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *