full screen background image

FOTO / Explozie într-un apartament din municipiul Suceava – o persoană rănită

Un bărbat în vârstă de 86 ani din Suceava a suferit arsuri, astăzi, după explozia înregistrată în apartamentul său de pe strada Tipografiei.

UPDATE / Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Suceava a decis, astăzi, instituirea unei comisii de verificare a instalațiilor de gaze naturale din municipiul reședință.  În funcție de concluziile rezultate, autoritățile vor stabili măsurile pentru remedierea deficiențelor și asigurarea unui climat de siguranță

 

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență, explozia s-a produs în urma unor acumulări de gaze și nu a fost urmată de incendiu.

Victima a fost transportată la Spitalul Județean pentru investigatii suplimentare și tratament de specialitate.

O femeie de 36 ani, cu atac de panică, a fost monitorizată și stabilizată de către echipajul SMURD prezent la fața locului.

Explozia a afectat elementele de tâmplărie ale apartamentului respectiv, precum și câteva uși ale apartamentelor din bloc și de la intrarea în scară.

Pompierii militari au intervenit pe strada Tipografiei cu 2 autospeciale de stingere, o autoscară mecanică, o autospecială pentru descarcerare și 2 ambulanțe SMURD.

 

 

 

CITEȘTE ȘI

AUDIO, FOTO / 4 persoane rănite după o explozie într-un bloc din Suceava

 

DĂ-NE FOLLOW PE INSTA ȘI FACEBOOK!

 

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *