full screen background image

Furnizarea gazului natural tot nu a fost reluată la Câmpulung Moldovenesc

Având în vedere avaria apărută la sistemul de transport al gazelor naturale ce alimentează municipiul Câmpulung Moldovenesc, până în acest moment furnizarea cu gaze naturale nu a fost reluată.

4

 

Au fost suplimentate echipele de intervenţie ale SC TRANSGAZ Mediaş, iar începând cu ora 6 se intervine cu o instalaţie de producere abur de înaltă presiune pentru deblocarea conductei.

 

 

În situaţia în care prin acest procedeu tehnic nu se reuşeşte deblocarea conductei, se are în vedere realizarea unui baypass suprateran pe lungimea conductei ce subtraversează pârâul Izvorul Alb.

 

 

Termenul de execuţie al acestei variante este de aproximativ 10 ore.

 

 

Asupra situaţiei create la nivelul municipiului Câmpulung Moldovenesc, prefectul Constantin Harasim a informat permanent atât pe ministrul afacerilor interne Petre Tobă, cât şi pe ministrul energiei Victor Vlad Grigorescu.

 

 

La nivelul municipiului Câmpulung Moldovenesc, în ultimile 12 ore s-a înregistrat o dublare a consumului de energie electrică, dar care nu a creat probleme tehnice în asigurarea continuităţii furnizării acestui serviciu.

 

 

În această perioadă nu au fost înregistrate alte evenimente deosebite.

 

 

Începând de aseară, Colegiul Militar Naţional “Ştefan cel Mare” s-a aprovizionat cu CLU şi a fost pornită centrala proprie ce funcţionează pe acest tip de combustibil.

 

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *