full screen background image

Gala premiilor Grammy 2022 – amânată din cauza răspândirii variantei Omicron

Ceremonia din acest an de decernare a Premiilor Grammy, cele mai prestigioase trofee din industria muzicală americană, a fost amânată ca urmare a răspândirii rapide a variantei Omicron a coronavirusului, au anunţat organizatorii.

Gala era programată să aibă loc în 31 ianuarie, într-o arenă din centrul oraşului Los Angeles, scrie Agerpres. Nominalizările pentru cea de-a 64-a ceremonie de decernare a premiilor Grammy au fost anunţate în noiembrie.

Nominalizări la premiile Grammy 2022

Muzicianul american de jazz Jon Batiste, cântăreţul Justin Bieber și solistele Doja Cat și H.E.R, sunt în fruntea nominalizărilor pentru premiile Grammy, cele mai importante distincţii ale industriei muzicale americane, considerate și Oscarurile muzicii.  Cu 11 nominalizări, pianistul afro-american şi totodată artist R&B este cu mult în faţa megastarului pop canadian în vârstă de 27 de ani, cu opt nominalizări. Doja Cat şi H.E.R. au, de asemenea, opt. Billie Eilish și Olivia Rodrigo se laudă și ele cu câte şapte nominalizări.

Ceremonia Grammy din 2021 a fost, de asemenea, amânată din cauza pandemiei de COVID-19. Ceremonia a fost organizată în martie în loc de luna ianuarie şi a inclus o combinaţie de segmente preînregistrate şi segmente live în faţa unui public restrâns, care a respectat distanţarea socială.

Ediţia din 2022 a galei premiilor Oscar nu este pentru moment pusă sub semnul întrebării şi este în continuare preconizată pentru 27 martie.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.